دانلود گزارش کارآموزی در ماهی سرای قزل آلا
فهرست مطالب
فصل اول………………………………………………………………………………………………………. ۱
مقدمه………………………………………………………………………………………… ۲
۱- تعریف ماهیان سرد آبی……………………………………………………………………………… ۳
۲- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان………………………………………………………… ۴
۲-۱- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری……………….. ۴
۲-۲- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان…………………………… ۴
۲-۳- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش……………………………………………………. ۶
۲-۳-۱- دهان…………………………………………………………………………………………………… ۶
۲-۳-۲- حلق……………………………………………………………………………………………………. ۷
۲-۳-۳- مری…………………………………………………………………………………………………….. ۷
۲-۳-۴- معده……………………………………………………………………………………………………. ۷
۲-۳-۵- روده…………………………………………………………………………………………………….. ۸
۳- شرایط محیطی……………………………………………………………………………………………. ۸
۴- تعریف علم تغذیه………………………………………………………………………………………… ۹
۵- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان……………………………………………. ۱۰
۶- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش……………………………………………. ۱۱
۶-۱- غذای تر…………………………………………………………………………………………………… ۱۱
۶-۱-۱- ترکیب غذای تر…………………………………………………………………………………. ۱۱
۶-۲- غذای مرطوب………………………………………………………………………………………….. ۱۲
۶-۳- غذای خشک…………………………………………………………………………………………… ۱۳
۷- تغذیه بچه ماهیان……………………………………………………………………………………….. ۱۴
۸- مقدار غذادهی……………………………………………………………………………………………… ۱۴
۹- زمان و دفعات غذادهی……………………………………………………………………………….. ۱۸
۱۰- کیفیت غذا………………………………………………………………………………………………… ۱۹
۱۱- روش های تغذیه………………………………………………………………………………………. ۲۰
۱۲- فرموله نمودن ترکیبات غذایی………………………………………………………………… ۲۲
۱۳- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه………………………………………………….. ۲۴
۱۳-۱- فرم بیومتری………………………………………………………………………………………… ۲۴
فصل دوم
۱۴- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان……………………………………………………… ۲۷
۱۴-۱- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن…………………………………… ۲۷
۱۴-۱-۱ احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان…………………………………….. ۲۸
۱۴-۲- پروتئینها…………………………………………………………………………………………… ۲۹
۱۴-۲-۱- کیفیت پروتئین…………………………………………………………………………… ۳۰
۱۴-۲-۲- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها…………………………… ۳۱
۱۴-۲-۲-۱- پودر ماهی fish meal………………………………………………………… 31
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat……………… 32
14-2-2-3- پودر خون blood meat……………………………………………………. 33
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی………………. ۳۴
۱۴-۲-۳-۱ کنجاله تخم پنبه……………………………………………………………………… ۳۴
۱۴-۲-۳-۲- کنجاله سویا……………………………………………………………………………. ۳۵
۱۴-۲-۳-۳- کنجاله آفتابگردان………………………………………………………………….. ۳۵
۱۴-۲-۳-۴- کنجاله بادام زمینی:……………………………………………………………….. ۳۵
۱۴-۲-۳-۵- پروتئین تک سلولی Single cell protein……………………. 36
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا………………………………………………………………… ۳۶
۱۶-۱- کربوهیدرات ها یا قندها………………………………………………………………….. ۳۷
۱۷-۱- ویتامینها…………………………………………………………………………………………… ۳۸
۱۸-۱- بیماریهای بچه ماهیان…………………………………………………………………….. ۴۱
۱۸-۱-۱ گرسنگی………………………………………………………………………………………… ۴۱
۱۸-۱-۲- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)……………………………………………………………. ۴۲
۱۸-۱-۳- مشکلات آبششی………………………………………………………………………… ۴۲
۱۸-۲- خراشیدن…………………………………………………………………………………………. ۴۳
۱۸-۳- آفتاب سوختگی………………………………………………………………………………. ۴۴
فصل سوم
جدول های غذادهی……………………………………………………………………………………… ۴۷
نتیجه گیری…………………………………………………………………………………………………… ۵۰
فهرست منابع………………………………………………………………………………………………… ۵۲
(( برای دانلود کلیک کنید ))